Studentenkamers

 

Dé plaats waar opklapbedden tot hun recht komen zijn studentenkamers. Meestal zijn dit heel kleine kamers waarin geslapen, gegeten en geleefd moet worden. Dé manier om enkele vierkante meters te winnen is door het bed overdag op te klappen. Op die manier wordt de slaapkamer een woonkamer, dat toelaat om vrij te kunnen leven, studeren en vrienden te ontvangen.

 

Voor studentenkamers hebben wij specifiek enkele modellen uitgelicht, die voldoen aan de gewenste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

 

CUBEd

Eenvoudiger kan een systeem niet zijn. De lattenbodem, afgewerkt met een gelakt front aan de onderkant, kan eenvoudig opgeklapt en geopend worden. Het eenvoudige doch stevige systeem zorgt voor een makkelijke bediening waar weinig schade aan toegebracht kan worden. Deze versie is zowel verticaal als horizontaal opklapbaar te verkrijgen en in 2 slaapmaten: 90x200 cm & 140x200 cm.

 

!!! Extra troef van dit model: de versie met zwart gelakt front is beschrijfbaar met krijt. Bij aankoop van dit model wordt dan ook gratis krijt cadeau gedaan.

 

 

BASE Selecta Horizontaal

De horizontale BASE Selecta model is vervaardigd uit stevig hout en voorzien van een extra dik koppaneel. De lattenbodem met matras verdwijnt in de kast als het bed gesloten wordt. Op die manier is er geen bed zichtbaar. Dankzij ons eigen Boone-opklapsysteem klapt het bed eenvoudig in en uit en rust het in uitgeklapte toestand op stevige poten. De kast die zichtbaar is kan gekozen worden in een kleur naar keuze.

De totale diepte van de kast is 38,5 cm, wat ervoor zorgt dat je nauwelijks ruimte verliest als het bed gesloten is. Dit zorgt overdag voor een veel groter ruimtegevoel in de kamer.

 

!!! Extra troef van dit model: de hoogte van de kast is 100 cm, dankzij het extra dikke koppaneel is de kast ideaal om boeken op te plaatsen of nog beter, als TV meubel.