Opklapbed aan zee 

Bent u de gelukkige eigenaar van een appartement aan zee en wil u de ruimte zo nuttig mogelijk gebruiken? Uw optrekje aan de kust moet vooral praktisch, comfortabel en mooi zijn. Boone heeft enkele tips waarmee je het maximaal aantal slaapplaatsen kunt hebben die ook soms een dubbele functie hebben. Welke optie is de beste voor u? 

 

  

Een verticaal opklapbed 

Een verticaal opklapbed heeft als voordeel dat u slaapt zoals in een gewoon bed. Dit bed kan verkregen worden in verschillende slaapmaten ( 90x200, 140x200, 160x200 of 180x200). U kunt er uw eigen matras opleggen tot 22 cm dik en er is nog marge om extra beddengoed op te laten liggen. 

 

  

Een horizontaal opklapbed 

Heeft u appartement een schuin dak waardoor u niet veel hoogte heeft, of wenst u een extra slaapplaats in de gang voor uitzonderelijke gevallen. Dan is een horizontaal opklapbed misschien iets voor u. Wanneer het bed dicht is ziet u een gewone commode waar u wat decoratie kan opzetten en ’s nachts kunt u genieten van uw welverdiende nachtrust.  Een horizontaal opklapbed is te vekrijgen op 90x200 en 140x200.

 

Een bureaubed 

Twijfelt u om in uw ruimte een bureau of bed te plaatsen?  Dan is een bureaubed misschien iets voor u. Tijdens de dag heeft u een bureauruimte van 200 x 95 cm met ledverlichting boven uw hoofd en wanneer u wenst te gaan slapen moet u zelfs niet uw bureau opruimen , u kunt de bureau gewoon transformeren naar een bed. 

 

 

Een stapelbed 

Ook aan de kleinsten hebben wij gedacht. Aan de zee wordt vaak gekozen voor een stapelbed. Maar wist u ook dat een opklapbaar stapelbed bestaat? 

 

Brugkamer 

Wenst u toch liever in een gewoon bed te slapen dat niet opklapt, maar u wenst toch alle ruimte te benutten. Dan is de brugkamer met boxbed misschien een oplossing voor u. U kunt de volledige ruimte onder het bedkader gebruiken om bijvoorbeeld koffers in op te bergen. 

 

Neem zeker een kijkje op onze website of vraag een verdeler aan in uw regio om één van bovenstaande oplossingen in het echt te zien.